Bloemen (2)

Loyale klanten voor leefbare dorpen?

Loyale klanten voor leefbare dorpen? Dat kan nu door tijdelijk gratis partner te worden via Simester bij myWorld.

Online zichtbaarheid

Door partner te worden op ons shoppingplatform maken wij gratis reclame voor uw bedrijf. Uw online zichtbaarheid wordt hiermee vergroot. Uw eigen (vaste) klanten worden beloond met cashback en shoppingpoints waardoor zij nog loyaler zullen worden, wat vervolgens ook (weer) kan bijdragen aan de leefbaarheid van dorp of kern. Als ondernemer loopt u geen enkel risico en betaalt alleen een omzetcommissie als er omzet via ons platform is gemaakt.

Scan & Go

Met de nieuwe ‘Scan & Go’ - technologie registreert uw klant zichzelf éénmalig gratis en scant zelf de kassabon of factuur. Geen oponthoud aan de kassa, geen extra instructies voor medewerkers en geen investering in randapparatuur.

Meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak voor een video-presentatie over dit unieke concept. Het is toepasbaar voor iedere branche, zowel B2C als B2B. Binnen enkele dagen bent u zichtbaar én actief op ons platform. U heeft een handige app van waaruit alles te regelen en te volgen is. Geen moeilijk gedoe, zeer overzichtelijk en bovendien gebruiksvriendelijk.
 

int_mwp_pos_sticker_Web.png
189