inner-banner-img1

Over Simester

U wilt vóórdat u beslissingen neemt en plannen uitvoert, ondersteuning en goedkeuring verwerven bij betrokken partijen. Want u weet als geen ander dat u daarmee veel meer bereikt. Maar daarvoor hebt u wel een betrouwbare partij nodig die uw doelgroep begrijpt - en tactisch communiceert.
 

Onze naam

Simester doet denken aan semester, een periode die naar een volgende stap brengt. Sim komt van Simul, een woord in Latijn dat ‘samen’ betekent; een kernwoord in ons werk. Het ‘si’ in onze naam onderstreept bovendien dat we in oplossingen denken; daar zijn we ‘me(e)ster’ in. Onze naam weerspiegelt onze afhankelijkheid; we beseffen dat we geleid worden.

Onze opdrachtgevers

Wij werken voor gemeentes, zorginstellingen en bouwbedrijven. Kortom: wij passen communicatie toe op de gebouwde omgeving. Dit doen wij op grond van onze werkervaring in het publieke domein. Onze solide planologische en bedrijfskundige achtergrond komt daarbij goed van pas. We kennen uw taal en de taal van uw doelgroep.

Waar vindt u ons?

Onze werklocaties zijn gevestigd in woonservicecentrum Sassegrave in Scherpenisse en op het gemeentehuis van Tholen, daar waar veel type partijen samenkomen waar wij voor mogen werken. Van zorginstelling tot huisarts en van dorpshuis tot woningcorporatie. We laten ons bewust dagelijks omringen door mensen.

Wat wij doen

Simester zorgt ervoor dat er gecommuniceerd wordt. We brengen u en de betrokken partijen samen naar een volgende stap.

187