Communicatie

Als u met u partners een gezamenlijk proces doorloopt, wilt u uw omgeving op de hoogte houden van de voortgang en de resultaten. Denk daarbij aan communicatie intern, met klanten, relaties of de pers. Bovendien wilt als projectpartners eenheid en samenhang uitstralen.

Heldere boodschap communiceren

Wij helpen onze opdrachtgevers om met haar omgeving over de projectvoortgang te communiceren. Onze kennis van zaken maakt dat we de juiste toonzetting weten te vinden, zowel mondeling als schriftelijk. Simester werkt voor gemeentes, zorginstellingen en bouwbedrijven. Daardoor kennen wij uw taal en de taal van uw doelgroep. U mag van ons verwachten dat we de boodschap helder weten te verpakken en alle facetten van het proces weten te belichten.

Betrouwbare communicatie

We zijn daarbij niet in de eerste plaats uit op grote krantenkoppen of hypes op social media. Ons werk kenmerkt zich door gedegenheid, zonder poespas. Al u liever kiest voor betrouwbaarheid en u wilt dat uitstralen, dan zit u goed bij Simester. Wij dragen uw betrouwbaarheid uit door voor u te communiceren.

216