Procesbegeleiding door een onafhankelijke partij

De leefbaarheid in een dorpskern vergroten, een impuls geven aan de kwaliteit van een gebied, een duurzame woonomgeving creëren: alleen kunt u het niet af. Wilt u veranderingen realiseren in de gebouwde omgeving, dan hebt u diverse partners nodig. Of u nu werkt voor een gemeente, een woningcorporatie, zorginstelling of bouwbedrijf.

Om de slagingskans van uw project te vergroten, doet u er goed aan om de betrokken organisaties samen te brengen en voor de begeleiding van het proces een onafhankelijke partij in te roepen. Simester is zo’n onafhankelijke procesbegeleider.

Hoe doen wij dat?

We zoeken naar nieuwe wegen in samenwerkingsvragen en delen het proces op in behapbare stukken. Het grote voordeel voor u is dat we de wereld van gebiedsontwikkeling kennen. Daarom weten we hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Bovendien kunt u van ons een stevig omgevingsbewustzijn verwachten. Onze analyses zijn helder en we jagen ontwikkelingen aan.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De manier waarop ons werk zich manifesteert is divers. We creëren draagvlak door mensen in contact te brengen en gesprekken in goede banen te leiden. We schrijven projectplannen, communicatieplannen, draaiboeken en brieven. Maar we denken ook mee in schijnbaar kleine details: wat is een geschikte naam voor dit stuk in deze fase van het project?

Natuurlijk kunt u ons ook benaderen als u al halverwege een proces bent of als u onze expertise nodig hebt voor een deel van uw project. We verdiepen ons grondig in iedere opdracht en vertalen uw visie naar concrete plannen met haalbare stappen en zichtbare resultaten.

212