inner-banner-img1

Onze werkwijze

Simester benadert mensen sympathiek en integer, blijft onafhankelijk en is omgevingsbewust. Bij onze activiteiten zetten wij ons vermogen in om het gezichtspunt van de ander te delen. Om wensen in kaart te brengen en te verbinden, is het belangrijk om onuitgesproken vragen te horen en emoties van mensen aan te voelen. Zonder die voelsprieten zouden we ons werk niet kunnen doen.

We buigen confrontatie om naar eensgezindheid

Als u weet dat de mensen om u heen er verschillende meningen op nahouden, is het ons doel om punten van overeenkomst te vinden om hen met elkaar te verzoenen. Door mensen te betrekken en het onderscheid tussen hoofd- en bijzaken helder in kaart te brengen.

We jagen ontwikkelingen aan en zoeken naar nieuwe wegen

Ons werk is niet klaar als we belangen geïnventariseerd hebben en de verbinding gezocht hebben. We vertalen visies naar concrete plannen met haalbare stappen en zichtbare resultaten.

We bouwen aan duurzame relaties

Wie ons kent, kent onze loyaliteit en betrokkenheid. We stellen ons dienstbaar en medemenselijk op en komen beloftes na. We komen graag bij u of bij uw klanten langs, om kennis te maken met de betrokkenen bij uw project.

We komen beslagen ten ijs

Wij kennen de taal en we verdiepen ons grondig in iedere opdracht. Dat kan betekenen dat we de faciliteiten van een zaal vooraf komen bekijken. Soms kan een neutrale plek waardevol zijn voor een vergadering of overleg. We bieden u ondersteuning bij uw project, ook als het gaat om ogenschijnlijke details.

204