Participatie (15)

Dagvoorzitter

Een goede dagvoorzitter bevindt zich ‘onzichtbaar’ op de voorgrond. U wilt dat uw programma goed uit de verf komt, want u investeert niet voor niets in de bijeenkomst. Voor u is de bijeenkomst een beleids- of marketinginstrument, een stap richting het einddoel.

Wij leiden uw bijeenkomst met gevoel voor sfeer en weten de juiste dynamiek te creëren. Onze ervaren dagvoorzitter proeft wat er leeft onder de deelnemers en speelt daar flexibel op in. Voor ons is de dag geslaagd als uw doelstelling aantoonbaar is bereikt.

Zaal actief betrekken

Dat betekent dat we meer doen dan alleen de onderdelen aan elkaar praten en de tijd bewaken. We dragen er zorg voor dat er recht wordt gedaan aan het onderwerp. Het is ons vak om de deelnemers in de zaal actief te betrekken, om ruimte te geven aan mensen. We stellen niet onszelf centraal, maar de deelnemers.

We vervullen de rol van dagvoorzitter op alle terreinen waarin onze expertise goed tot zijn recht komt. U kunt daarbij denken aan alle vraagstukken binnen de gebouwde omgeving, het publieke domein.   

Vrijblijvend kennismaken? Boek nu een dagvoorzitter.

229